• Emile Bode
  • Emile Bode
  • Emile Bode
  • 234-emilebode3
  • 234-emilebode2

Ondernemen in de muziek

 

Niks is zo moeilijk om geld te verdienen met een creatief beroep. Emile Bode is al meer dan 25 jaar ondernemer en heeft diverse bedrijven opgezet in diverse creatieve vakken (reclame, ICT, vormgeving, muziek productie, muziek publishing, gitaarmerk, online webshops).

Loop je nu ergens vast, zou je meer visie willen ontwikkelen of wil je gewoon eens sparren met jouw idee tegenover een muziek professional; dat kan.

CONSULT- gesprek

In een gesprek van 1,5 a 2 uur kunnen we alle vragen die je hebt laten passeren en deze vanuit een zakelijke visie bekijken.

Dit gesprekt geeft je vooral een wat meer zakelijk perspectief en inzicht naar de mogelijkheden. Realistisch, maar ook positief.  Vragen zoals: doe ik het goed, wat zijn mijn doelstellingen en zijn ze realistisch, wat zouden de opties zijn om meer bekend te worden, wat zijn goede investeringen, waar en hoe boek ik succes in deze digitale tijdperk, waar kan ik nog meer naar kijken voor succes, heb ik een label en publishing nodig, wat ga ik verdienen, etc. Aangezien Emile Bode dagelijks met deze materie te maken heeft, kan hij je zijn inzicht met jouw doelstellingen reflecteren en met hands-on voorstellen komen. Op zijn Rotterdams: lekker praktisch.

Schrijf voor je gesprek een aantal vragen op. Wees er ook op voorbereid dat je misschien tot de ontdekking komt dat je het al goed doet, of juist dat je misschien toch een andere weg in moet slaan of harder moet gaan werken om je doelstellingen te bereiken. Allemaal zaken die bij het ondernemen horen.

 Begeleiding

Zou je nu wat meer en vaker feedback en begeleiding willen hebben? Dat kan uiteraard. Hiervoor kunnen we een vast projectbedrag afspreken voor een bepaalde periode. Ik ben meestal 24/7/365 dagen bereikbaar en beantwoord vragen binnen 24 uur. Lang leve de digitale media.

KOSTEN:

Een consult gesprek kost €75,00 per uur.
Locatie: Kantoor MUSIC™ in Rotterdam (gratis parkeren)

Een begeleiding gaat per maand en wordt onderling afgestemd hoeveel tijd je nodig denkt te hebben.

Alle prijzen zijn incl 21% BTW
We werken met factuur en er kan direct na de sessie gepind worden.

Coaching nodig?  Mocht er uit het gesprek nu uitkomen dat je bijvoorbeeld meer begeleiding wilt van een producer, dan kunnen we je dat ook aanbieden. We werken met diverse partners samen om je de perfecte begeleiding te bieden voor je muzikale carrière.