Emile Bode

 

Emile Bode (producent, vormgever,label owner)

Emile Bode is reeds jaren actief als producent en heeft veel nummers geschreven en gemaakt voor zowel zijn eigen releases als voor anderen. Ook voor televisie en films heeft hij veel ‘custom made’ tracks gemaakt. Daarnaast heeft hij zijn eigen platenlabels met diverse artiesten die hij promoot, motiveert en begeleidt.

Er is nu de mogelijkheid om je eigen muziek door hem te laten produceren. Naast zijn eigen studio heeft hij de beschikking over een groot wereldwijd netwerk van muzikanten die zelf ook in vele studio’s en producties hebben bijgedragen. Dit is natuurlijk afhankelijk van je eigen budget.

Daarnaast is hij reeds 25 vormgever met zijn eigen reclame bureau voor diverse grote bedrijven en merken zoals Harley Davidson, Unilever, Feedback Muziek en maakt hij alle beelden en video’s voor een groot deel zelf. Ook hiervoor kan je hem inschakelen.

Tevens wordt Emile Bode regelmatig gevraagd om op clinics, panels en congressen te spreken over zijn werkzaamheden en ervaringen. Zoals op het Amsterdam Dance Event, Injazz, Jazzdagen, Dancefair, Codarts, etc.

Wat zijn de mogelijkheden:

MUZIEK

 1. Produceren
 2. Componeren
 3. Tekst schrijven
 4. Arrangeren
 5. Mastering
 6. Distributie via de platenlabels TheRoomRecordings, New Jazz Adventure of MUSIC™.

PROMOTIE

 1. Reclame en conceptontwikkeling en begeleiding daarvan
 2. Fotografie
 3. Video opnames en montage
 4. Ontwerp promo foto’s, platenhoezen, promotiemateriaal voor online en print
 5. Online promotie via social media

COACHING

Wil je gewoon eens over sparren over je muziek, mogelijkheden, zakelijke opties, doelstellingen scherper stellen, met een professional die dag en nacht in de alle facetten van de muziek business zit; dat kan. In een gesprek van 1,5 a 2 uur kunnen we alle vragen die je hebt laten passeren en vanuit een zakelijke visie dit bekijken. Dit coaching traject geeft je vooral een wat meer zakelijk perspectief en inzicht naar de mogelijkheden. Vooral realistisch maar ook positief.  Vragen zoals: doe ik het goed, wat zijn mijn doelstellingen en zijn ze realistisch, wat zouden de opties zijn om meer bekend te worden, wat zijn goede investeringen, waar en boek ik succes in deze digitale tijdperk, waar kan ik nog meer naar kijken voor succes, heb ik een label en publishing nodig, wat ga ik verdienen, etc.

Wat zijn de kosten:
Muziek productie: €75,00 per uur
Dat is inclusief het gebruik van de TRR studio voor opname zang en kleine sessie.
Externe sessie-muzikanten: vanaf €200,00 per track
Mastering: €50,00 per track
Distributie en/of Platendeal: Dit is afhankelijk van de soort productie en bij welk label TheRoomRecordings, New Jazz Adventure of MUSIC™.

Projecten: optioneel is het mogelijk om een project bedrag af te spreken. Hierdoor kunnen we specifiek op jouw budget afspraken maken, zodat je niet voor onverwachtse kosten komt te staan.

Fotografie promo incl photoshop bewerking: €250,00 per foto
Realisatie online video: vanaf €750,00
Ontwerp platenhoes: € 250,00
Bewerking videobeelden voor videoclip: vanaf €50,00 per uur

Consult: €75,00 per uur

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW