Back to the top

MUSIC™ LABEL NIGHT

MUSIC™ LABEL NIGHT 2019
De MUSIC™ LABEL NIGHT is een jaarlijks terug komend event, waar de artiesten van de MUSIC™ labels zich aan je presenteren.
Zo kun je op 1 avond allemaal showcases van diverse artiesten in diverse stijlen zien. En dat allemaal live!

MUSIC™ LABEL NIGHT 2019
DATUM:
Zaterdag 6 Juli 2019
LOCATIE:
Maas Theater, Rotterdam
Deuren open: 19:00
Programma: 20:00 – 24:00

SPONSORS:
Vormdesign BV
MUSIC™
Vanmerloot Music Pros Studio
Exclusive Drums

PROGRAMMA [onder voorbehoud]
Simio Jazz Trio
MUSIC™ lezing
Iwan Bockkom
Van Piekeren
Frederike Schonis
Between The Jars
Viv & the lighters
Kiki Bonanza
Frietboer
Sander Dellariva
Groove Impact Academy
Exclusive Drums

PROGRAMMA / BANDS

Simio Jazz Trio

SIMIO JAZZ TRIO

Jazz

SIMIO JAZZ TRIO laat zien dat jazz niet alleen voor en door oude mannen en vrouwen gemaakt wordt. Laat je verbazen door hun hoge niveau door deze jonge gasten.

Muziek maken in de toekomst

LEZING

Wij hebben een speciale gast uitgenodigd die wat komt vertellen over de toekomst van muziek maken: artificial intelligents, spotify's computer artiesten, hoe en wat is nu Science fiction en gebeurt al daadwerkelijk, Door zijn vak zit hij er met zijn neus bovenop en wil dat graag met ons delen in een 20 minuten durende lezing.

IWAN BOCKKOM

NL-talige pop

Deze NL-talige artiest komt in 2019 met een nieuw album uit vol met gave tracks. Graag geven we deze aanstormende artiest een plek op de MUSIC™ LABEL NIGHT.

VAN PIEKEREN

NL-talige pop

Van Piekeren is de naam als je feest, plezier en goede muziek zoekt. En dat het ook in Nederlands met diepgang en kwaliteit kan laten ze graag aan je zien!

Frederike Schonis

FREDERIKE SCHONIS

POP/JAZZY

FREDERIKE SCHONIS is een zangeres uit Rotterdam. Reeds jaren weet ze de hoofden om te draaien vanwege haar mooie stem en de inhoud van haar tracks.

BETWEEN THE JARS

ROCK

BETWEEN THE JARS geeft je met hun optredens reden om de jaren 70 werkelijk te missen. Een show vol met power, rock en fun!

Viv & the Lighters

POP/ RAGGEA

Deze 30 jarige singer songwriter is geboren en getogen in Rotterdam. Viv speelt met haar band Viv & The Lighters een unieke mix van pop, jazz, reggae en soul. Viv doet niet aan genres maar maakt muziek dat wat met haar doet: “Music is not what I do… It’s who I am…” aldus de zangeres.

Kiki Bonanza

KIKI BONANZA

Hip Hop/Electro

KIKI BONANZA is de hekke sluiter van de avond met vette beats, scherpe lines en een attitude die menig voetjes op de dansvloer krijgt

Frietboer

FRIETBOER

HOUSE/HIP HOP/LOUNGY

FRIETBOER is een bekende naam in de NL Hip Hop scene. Maakt en released al jaren muziek en gaat je avond helemaal goed maken met vette beats en sounds.

Sander Dellariva

Sander Dellariva

EDM/DANCE

Sander Dellariva is een DJ/Producer die de nieuwe generatie muziek makers vertegenwoordigt.

Juan van Emmerloot - Night over Rotterdam (drum-play-along)

Groove Impact Academy

DRUMS PLEASE!

Wij brengen op ons label ook drums-play-alongs uit (meespelen op muzieknummers zonder drums). Juan van Emmerloot componeert hier speciale tracks uit en die brengen we dan uit met en zonder zijn drums, zodat de drummers zelf de tracks kunnen mee drummen en zo hun skills kunnen ontwikkelen. Deze mannen laten horen hoe moeilijk, maar ook hoe gaaf dat is. Deze tracks worden tevens als training materiaal gebruikt voor lessen voor bv de toelatingen op het conservatorium.

Exclusive Drums

Exclusive Drums

SPONSOR/STAND

Exclusive Drums zijn drums gemaakt met ambacht, vakwerk, handwerk en liefde voor de drums. En dat kan je horen! Deze unieke drumstellen zijn te zien en te horen op de MUSIC™ LABEL NIGHT. Exclusief uit Belgie! www.exclusive-drums.com

TICKETS EN LOKATIE

LOKATIE

Info volgt zodra deze bekend is.

TICKETS VERKOOP

Info volgt zodra deze bekend is

SPONSORING

SPONSORING
Zonder sponsoring zou er geen MUSIC™ LABEL NIGHT zijn, aangezien ons uitgangspunt niet winst is maar het creëren van exposure voor onze artiesten.

U kunt uw netwerk uitnodigen voor een avond vol met LIVE muziek in een byzondere setting. En een uitnodiging om gratis een muziekfestival bij te wonen is altijd leuk en een positieve en leuke manier om uw netwerk weer te contacten.

Neem voor meer info contact op met Emile Bode tel. 06- 53 71 71 26

SPONSOR MOGELIJKHEDEN

Zo bieden wij 4 soorten sponsoring:
1. Pakket 250
U krijgt 20 gratis kaarten, naamsvermelding op de site en drukwerk.

2. Pakket 500
U krijgt 40 gratis kaarten, naamsvermelding op de site en drukwerk.

3. Pakket 1000 en meer
U krijgt 100 gratis kaarten, naamsvermelding op de site en drukwerk. Tevens kunt u op de locatie zelf een banner plaatsen.

4. Vrijwillige bijdrage
U kunt ook een vrijwillige bijdrage doen. Gewoon omdat U het een leuk initiatief vindt.

U krijgt voor het event een factuur voor het sponsorbedrag + 21% BTW. Sponsoring is voor bedrijven belasting aftrekbaar.

Het uitnodigen van ons netwerk voor de MUSIC™ LABEL NIGHT geeft zoveel positieve reacties en feedback. Het is een positieve manier om weer even te contacten, want iedereen vindt muziek leuk!

Vormdesign BV –  sponsor MUSIC™ LABEL NIGHT 2017/2018/2019

MUSIC™ 2018