Back to the top
X
Theater Zuidplein

WE MAKE MUSIC™ 2019

WE MAKE MUSIC™ 2019
WE MAKE MUSIC™ is een muziek festival waar het maken van muziek centraal staat.
Zo krijg je een avond vol met muziek waarbij artiesten van het Rotterdamse platenlabel MUSIC™ zich aan je presenteren in 20 min durende showcases tijdens de MUSIC™ LABEL NIGHT. Ook zijn er diverse muziek merken en opleidingen die zich aan je voorstellen, is er een lezingen over muziek en komen er professionals uit de music business En dit allemaal op Rotterdam Zuid in het mooie Theater Zuidplein.

Een foto impressie van de MUSIC™ LABEL NIGHT van 2018 van Caro LP kunt u hier zien.

Theater Zuidplein

WE MAKE MUSIC™ 2019
Zaterdag 8 Juni 2019

Theater Zuidplein Rotterdam
Deuren open: 18:30
Start programma: 19:00 –  24:00

SPONSORS:
MUSIC™
Vormdesign BV
Vanmerloot Music Pros Studio
Exclusive Drums
Lytz
VanParshuizen
Gemeente Rotterdam
Theater Zuidplein

DEELNEMERS 
Simio Jazz Trio *
Van Piekeren *
Frederike Schonis *
Between The Jars *
Kiki Bonanza *
Zita Duson *
Jazzindahouse *
Jo Didderen & L’Equipe de Rêve *
Frimangron *
Wim van Limpt (lezing) *
Groove Impact Academy *
BMEC College of Music *
Exclusive Drums *
TheRoomRecordings Publishing *
Albrando *

*= confirmed maar onder voorbehoud

PROGRAMMA / BANDS

Simio Jazz Trio

SIMIO JAZZ TRIO

Jazz

SIMIO JAZZ TRIO laat zien dat jazz niet alleen voor en door oude mannen en vrouwen gemaakt wordt. Laat je verbazen door hun hoge niveau door deze jonge gasten.

Between The Jars

BETWEEN THE JARS

ROCK

BETWEEN THE JARS geeft je met hun optredens reden om de jaren 70 werkelijk te missen. Een show vol met power, rock en fun!

Kiki Bonanza

KIKI BONANZA

Hip Hop/Electro

KIKI BONANZA is de hekke sluiter van de avond met vette beats, scherpe lines en een attitude die menig voetjes op de dansvloer krijgt

ALB_VP_SCREEN

VAN PIEKEREN

NL-talige pop

Van Piekeren is de naam als je feest, plezier en goede muziek zoekt. En dat het ook in Nederlands met diepgang en kwaliteit kan laten ze graag aan je zien!

Frederike Schonis

FREDERIKE SCHONIS

POP/JAZZY

FREDERIKE SCHONIS is een zangeres uit Rotterdam. Reeds jaren weet ze de hoofden om te draaien vanwege haar mooie stem en de inhoud van haar tracks.

Emiel Scholsberg - Reference Recordings I

Frimangron

Promotion

Frimangron is het muzikale project van Emiel Scholsberg.

Jazzindahouse -Night Over Rotterdam

Jazzindahouse

Jazz/Dance/House/Soundscapes

Jazzindahouse is the studio project from the Dutch producer Emile Bode. Now he is going to perform it live with guest musicians and special made video-projection ( 6 x 8 meter)

Jo Didderen - Diner Dansant (Frietboer Remix)

Jo Didderen & L'Equipe de Rêve

Jazz/Swing

Jo Didderen & L'Equipe de Rêve plays music from his new album / album release

Exclusive Drums

Exclusive Drums

SPONSOR/STAND

Exclusive Drums zijn drums gemaakt met ambacht, vakwerk, handwerk en liefde voor de drums. En dat kan je horen! Deze unieke drumstellen zijn te zien en te horen op de MUSIC™ LABEL NIGHT. Exclusief uit Belgie! www.exclusive-drums.com

Wim Van Limpt

Lezing door Wim van Limpt

LEZING

Wij hebben een speciale gast uitgenodigd die wat komt vertellen over de toekomst van muziek maken: artificial intelligents, spotify's computer artiesten, hoe en wat is nu Science fiction en gebeurt al daadwerkelijk, Door zijn byzondere positie ( was CEO Buma Stemra) in de muziek industrie , heeft hij een eigen visie over hoe de muziek zich kan ontwikkelen in de toekomst. Door zijn vak zit hij er met zijn neus bovenop en wil dat graag met ons delen in een 20 minuten durende lezing.

Zita Duson

ZITA DUSON

Liederen over de liefde en de zee

De onvervalste Rotterdamse komt je plezieren met leuke liedjes over Rotterdam, de haven en het roerige leven.

BMEC Opleidingen

BMEC Opleidingen

OPLEIDINGEN

Brainport Music Experience Centre In 2004 vestigde oprichter en roerganger van de huidige stichting BMEC, Emiel Scholsberg, zich met BMEC in Best, Noord Brabant. Begonnen met enkel gitaar-, en basgitaarlessen, groeide BMEC in de jaren die volgden uit tot een steeds grotere club. In 2007 begon BMEC als eerste in Nederland naast het reguliere muziekonderwijs ook vooropleidingstrajecten aan te bieden, gericht op opleidingen als de Fontys Rockacademie. In 2013, ten tijde van de laatste grote verhuizing naar het huidige pand onstonden er twee "afdelingen": BMEC voor reguliere muzieklessen, en BMEC vooropleidingen. Stichting BMEC is een officieel erkende onderwijsinstelling die als zodanig ook geregistreerd staat bij het CRKBO. De stichting BMEC bestaat momenteel uit twee takken: BMEC: Eigentijds, regulier muziekonderwijs in de regio Best BMEC College of Music: Volledig gericht op ontwikkeling en coaching van gevestigde artiesten en opkomend talent, afkomstig uit het hele land De stichting is altijd een broedplaats gebleken voor nieuwe, creatieve ideeën en zo staan er ook voor de nabije toekomst weer een paar grote projecten op stapel waar op dit moment zorgvuldig aan gewerkt wordt. Daarover te zijner tijd meer!

Juan van Emmerloot - Night over Rotterdam (drum-play-along)

Groove Impact Academy

DRUMS PLEASE!

Wij brengen op ons label ook drums-play-alongs uit (meespelen op muzieknummers zonder drums). Juan van Emmerloot componeert hier speciale tracks uit en die brengen we dan uit met en zonder zijn drums, zodat de drummers zelf de tracks kunnen mee drummen en zo hun skills kunnen ontwikkelen. Deze mannen laten horen hoe moeilijk, maar ook hoe gaaf dat is. Deze tracks worden tevens als training materiaal gebruikt voor lessen voor bv de toelatingen op het conservatorium.

Emile Bode

Emile Bode - MUSIC™

Owner MUSIC™

Emile Bode is eigenaar van MUSIC™ en initiatiefnemer van de WE MAKE MUSIC en MUSIC€ LABEL NIGHT. Tevens is hij zelf muziek producent en componist en kan je zijn muziek horen in nationale en internationale films en tv series.

Theater Zuidplein

ALBRANDO

Musical Instruments

ALBRANDO is a Dutch brand started by Albert van Dorssen (designer) and Juan van Emmerloot (drummer). Together with Marcel van Schie (instrument factory) they put their time and energy into a passion they share: developing, designing and manufacturing cool new specialty drum- and percussion-sticks that create new sounds on drums and percussion. www.albrando.com

TICKETS EN LOKATIE

Theater Zuidplein

LOKATIE

THEATER ZUIDPLEIN
Theater Zuidplein
Zuidplein 62
3083 CW Rotterdam
+31 (0)10 20 30 207 (kantoor)
+31 (0)10 20 30 203 (kassa)

TICKETS VERKOOP

Tickets a €15,00 euro pp voor entree van het gehele event en alle optredens, zijn verkrijgbaar via de website van Theater Zuidplein.
Een directe link verschijnt hier zodra deze bekend is.

PARKEREN

In de omgeving van het theater is parkeren mogelijk.

BETAALT: Parkeer Garage Zuidplein en omliggende gebieden

GRATIS: P+R Slinge
Een optie is om uw wagen bij metro station Slinge te parkeren en vandaar de metro (1 halte terug) naar Metro station Zuidplein te nemen. Dit grenst tegenover het theater (en er is zeker plek)

PROGRAMMA EN ZALEN OVERZICHT

[mp-timetable col=”9829,9830,9831″ events=”9853″ time=”1″ sub-title=”1″ description=”1″ row_height=”60″ font_size=”10″ increment=”1″ view=”tabs” label=”All Events” hide_label=”0″ hide_hrs=”0″ hide_empty_rows=”1″ group=”0″ disable_event_url=”0″ text_align=”center” text_align_vertical=”default” id=”” custom_class=”” responsive=”1″ increment=”0.25″]

SPONSORING VAN HET EVENT

SPONSORING
Zonder sponsoring zou er geen MUSIC™ LABEL NIGHT zijn, aangezien ons uitgangspunt niet winst is maar het creëren van exposure voor onze artiesten.

U kunt uw netwerk uitnodigen voor een avond vol met LIVE muziek in een byzondere setting. En een uitnodiging om gratis een muziekfestival bij te wonen is altijd leuk en een positieve en leuke manier om uw netwerk weer te contacten.

Neem voor meer info contact op met Emile Bode tel. 06- 53 71 71 26

SPONSOR MOGELIJKHEDEN

Zo bieden wij 4 soorten sponsoring:
1. Pakket 250
U krijgt 20 gratis kaarten, naamsvermelding op de site en drukwerk.

2. Pakket 500
U krijgt 40 gratis kaarten, naamsvermelding op de site en drukwerk.

3. Pakket 1000 en meer
U krijgt 100 gratis kaarten, naamsvermelding op de site en drukwerk. Tevens kunt u op de locatie zelf een banner plaatsen.

4. Vrijwillige bijdrage
U kunt ook een vrijwillige bijdrage doen. Gewoon omdat U het een leuk initiatief vindt.

U krijgt voor het event een factuur voor het sponsorbedrag + 21% BTW. Sponsoring is voor bedrijven belasting aftrekbaar.

Het uitnodigen van ons netwerk voor de MUSIC™ LABEL NIGHT geeft zoveel positieve reacties en feedback. Het is een positieve manier om weer even te contacten, want iedereen vindt muziek leuk!

Vormdesign BV –  sponsor MUSIC™ LABEL NIGHT 2017/2018/2019

© Powered by WolfThemes