Back to the top
X

MUSIC™ FOR YOUR MOVIES

Zoekt u muziek voor uw film, documentaire, tv serie of ander medium? Neem dan contact op want misschien hebben wij wat u zoekt. En zo niet? Dan maken wij het voor je!
Of het nu een originele compositie is, een sound-alike of alternate.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met Emile Bode: info@we-make-music.com

Films waar je onze muziek in kan horen: Penoza, Komt Een Vrouw Bij De Dokter, Zuidas, Aanmodderfokker, Flikken Maastricht, Zenith, Van God Los, De President, De Marathon, Tirza, New Kids Nitro (Movie and Album), Mijn vader is een detective, Hemel op Aarde, 100% Coco, 100% Coco New York, Hollands Hoop, Silk Road, Lotus, Taped, Bumperkleef , Satudarah, Onder Ons, Vreemd Bloed, In Blue, Body Language, De Marathon, Dik Trom, Van God Los, and many more..

MUSIC™ MAATWERK

Emile Bode maakt muziek specifiek voor uw scene, commercial, trader of leader. Heeft u reeds een bestaande track daarvoor in gedachte, dan is een soundalike/alternate een optie.

Luister hier eens naar wat voorbeelden van alternates en/of soundalikes. https://soundcloud.com/theroomrecordings/sets/musicforyourmovies-music-made

Ja we maken het zelf..
Als je geen muziek kan vinden die bij een scene past, het origineel niet gecleared kan worden of dat je een alternatief zoekt, dan kunnen wij in bijna elk genre een custom made track voor je realiseren. Emile Bode is naast music producer ook zelf afgestudeerd Audio Visueel vormgever en heeft ervaring met het maken van films, commercials en docu’s te maken: hij weet dus hoe muziek en beeld tov elkaar werken en kan versterken.
Dat blijkt al aan de positieve reacties de we krijgen van onze klanten en het feit dat we in grote films een bijdrage mogen leveren.

Emile Bode - MUSIC™

Emile Bode

Composer and producer for custom made music for advertising, tv series, movies. Niet alleen voor nieuwe tracks, maar ook voor sound-likes, alternates of andere muzikale oplossingen kunnen wij je adviseren en realiseren.

ZUIDAS

ZUIDAS

Voor deze tv serie mochten we voor de Internationale versie voorzien van diverse tracks uit onze catalogues

ZENITH

ZENITH

Custom made music for this TV serie. Wij mochten meer dan 11 track aanleveren voor de Internationale versie van deze TV serie. De tracks waren in diverse stijlen met en zonder tekst en zang.

De Marathon

De Marathon

Muziek voor de film De Marathon. Wij mochten voor deze bijzondere film die zicht afspeelt in Rotterdam, een custom made track realiseren. Deze film is erg veel bekeken in zowel de bioscoop, televisie als streaming media.

Aanmodderfakker

Aanmodderfakker

Custom made track for this award winning movie. Ook voor deze film mochten we een track maken die veel weg moest hebben van een bekende film scene.

TIRZA

TIRZA

Custom made music for the movie TIRZA. Voor Tirza mochten we voor een heftige scene een complete track aanleveren met muziek, tekst en zang.

IN BLUE

IN BLUE

Custom made music. Niet allen voor muziek maar ook voor achtergrond geluiden worden we vaak gevraagd. Denk daarbij aan televisie geluiden zoals een soap serie op TV of een uitzending en muziek uit een radio.

Mijn vader is een detective - The Battle

Mijn vader is een detective - The Battle

Custom made track voor de film Mijn vader is een detective - The Battle. Hier moesten we een track met tekst en zang realiseren.

New Kids Nitro

New Kids Nitro

Muziek voor de film New Kids Nitro. Voor deze veel besproken en bekeken film hebben we 3 track mogen maken. 1 instrumentaal en 2 met de heren van New Kids op de vocalen.

Hemel op Aarde

Hemel op Aarde

Custom made track voor de film Hemel op Aarde. Ook hier mochten we track aanleveren.

100% COCO

100% Coco

Wij mochten voor deze leuke film diverse tracks aanleveren in diverse stijlen: French disco met zang & tekst , pop ballad met Engelse zang & tekst en Pop Rock ballad met zang en tekst.

Komt Een Vrouw Bij De Dokter

Komt Een Vrouw Bij De Dokter

Custom made music for this award winning movie. Voor de internationale versie van deze film en tv kraker moesten we een track maken die zich een aantal scene's met elkaar verbond. Muziek met tekst en zang. https://vimeo.com/136114514

Van God Los

Van God Los

International Leader and score music. Voor de internationale release mochten we de LEADER maken en realiseerde we meer dan 45 minuten aan achtergrond muziek in diverse stijlen met en zonder zang.

Hollands Hoop

Hollands Hoop

Muziek voor de serie Hollands Hoop. Voor deze serie mochten we meerdere track maken en aanleveren.

Body Language

Body Language

Custom made tracks. Voor deze film zijn 3 tracks aangeleverd in de stijl die je kan verwachten in de stad New York; big band, soul en RNB.

Silkroad

SILKROAD

Custom made track voor de film SILKROAD. Hiervoor werden we benaderd om een funky disco track op te zetten voor een belangrijke scene. Muziek met tekst en zang.

LOTUS

LOTUS

Muziek voor de film LOTUS. 3 muziek tracks in diverse stijlen met en zonder tekst en zang.

Vreemd Bloed

Vreemd Bloed

Voor deze Nederlandse film mochten we 3 tracks maken met zang en tekst: Stijlen hoempapa, rock en disco.

De President

De President

Voor deze film mochten we een track met melodietje maken die door heel de film door te horen is. Dit en tevens 3 andere tracks.

Taped

TAPED

Custom made track voor de Internationale versie. Stijl: soulful met zang, tekst en muziek

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht

Muziek voor de film en TV serie Flikken Maastricht. Voor de nationale en internationale uitvoeringen hebben we zowel voor de TV serie als de bioscoop film diverse stukken muziek mogen aanleveren. Met en zonder zang en tekst in diverse muziek stijlen.

vervanegn

More music made for:

Nedelco,Neema, ABB HAF, Unilever, AXE, Van Beek&Partners, Sander versus Valerio and many more...

Bumperkleef muziek MusicForYourMovies

BUMPERKLEEF!

3 tracks from the MUSIC™ catalogue was used for this movie.

100-Coco-New-York

100% COCO New York

A custom made track was made for this Dutch Movie. Ook hier moesten we een oplossingen bedenken op een bekende track. De regisseur heeft zelfs besloten dat de bedachte melodielijnen voor de vocalen krachtig genoeg waren om te gebruiken in de montage. Stijl: big band met tekst, zang en muziek.

Penoza

PENOZA

Music for the movie and television series PENOZA

© Powered by WolfThemes