Back to the top
X

LIVE MUZIEK (online / offline)

”TOCH NOG LIVE MUZIEK”
Yes, we wachten allemaal op het moment dat we weer LIVE van optredens kunnen genieten.. Echter de huidige regels dwingt ons allemaal om thuis te blijven. Dat houdt de meeste artiesten  echter niet tegen om creatief aan de gang te gaan om toch iets van Live muziek aan jullie te bieden.

Zoek je muziek voor een verjaardags cadeau of een ander byzonder moment? Van een intiem online concertje op je iphone tot een hommage gepresenteerd in je tuin . Gewoon vragen en je weet wat er mogelijk is.  Zie je wat leuks? Neem dan contact met ze op over de mogelijkheden.

ONLINE STUDIE / SERVICES

Ook zijn er diverse bedrijven in ons MUSIC™ netwerk die online services aanbieden.

Van online master classes tot producers, voice-overs, percussion, studio’s, mastering en mixing.

MEER INFO?

Wil je meer info over prijzen en mogelijkheden?
Neem dan direct contact met ze op. De link naar hun website staat er bij.

VAN PIEKEREN

De mannen van Van Piekeren zijn de vaandeldragers van de betere Nederlandstalige popmuziek

Jan kan na 30 jaar nu eindelijk doorbreken want hij heeft zijn dochter daardoor een normale jeugd kunnen geven. Nu is ze getrouwd dus nu kan alles losgaan. Mede door Jan komt cultuur wellicht wel in het basis pakket. Laat je inspireren door band, duo of trio Van Piekeren. Jan van Piekeren is liedjesschrijver, zanger, woordkunstenaar, geboren performer en verhalenverteller. Met zijn muzikale broeder gitarist/componist Johan Fransen maakt hij meer dan honderdvijftig keer per jaar podia door heel Nederland heen onveilig als Duo Van Piekeren. Als het even kan als Band Van Piekeren vergezeld met cajon, percussionist en (contra)bas. Of in een Triobezetting met Bruno Rombouts op accordeon, dwarsfluit en/of op piano. Een optreden van Van Piekeren is keer op keer een belevenis. Sappige verhalen en snelle, bij vlagen absurde humor worden afgewisseld met prachtige liedjes, met een glansrol voor de doorleefde stem en doordachte teksten van voorman Jan van Piekeren.

Stijl: Nederlandstalig
Website: https://vanpiekeren.nl/
Luister hier naar hun muziek

FREDERIKE MUSIC

Original music composed by Frederike Schonis, Albert van Dorssen and Juan van Emmerloot. Our aim is to create the best possible music with our talents and for our time! We compose while jamming, combining our musical backgrounds and experiences, and collaborating with great friend artists. Each song, each composition grows into its own musical journey. We refine, we detail until it is perfect to our liking and ready for you to enjoy!

Website: http://www.frederikemusic.com
Stijl: pop, jazz
Prijs: in overleg

MARVIN DEE BAND

Singer-songwriter (ook met band!) in de tradities van John Hiatt, Marc Cohn, Jeff Buckley en Dave Matthews. Marvin kan vrijwel alles zingen, dus geen verzoek is te gek! Beschikbaar voor online-optredens op congressen en speciale gelegenheden, of voor een mini-concert op de stoep van Groeten uit de Kromstraat

Prijs vanaf Euro 49,95

STUDIE / SERVICES

DRUMMING SECRECTS REVEALED

Online drumlessen om je vaardigheden op te krikken door Juan van Emmerloot.

drummingsecretsrevealed.com/


MUSIC™ PRODUCTIONS

Studio in Rotterdam waar je muziek kan laten produceren, masteren of mixen.
www.we-make-music.com


MARVIN DEE

Vocalist, Songwriter, Voice Over, Stemacteur
http://marvindee.nl/

JEROEN DE RIJK

Live & studio percussion, teacher. Zowel online als offline.
http://www.jeroenderijk.com 

© Powered by WolfThemes