Back to the top
X

WE MAKE MUSIC 2023

Emile 38

WE MAKE MUSIC
Zaterdag  8 Juli 14:00 – 22:00
‘verbinding door muziek maken en beleven’

Op Zaterdag 8 Juli staat de gehele dag het Noordereiland in het teken van muziek maken. Live muziek in de vorm van bands die zich presenteren, zangers en zangeressen uit de regio in diverse stijlen die komen optreden en muzikanten en muziekliefhebbers uit bijna heel Nederland.

Maar ook in het teken van de buren die zich verzamelen rond dit event om gezellig even bij te kletsen.  En dit allemaal langs de Maas met uitzicht op de mooiste skyline van Rotterdam.
Het Noordereiland , midden in het centrum van Rotterdam, verwelkomt je graag in onze wijk. Waan je even in New York of Parijs met live muziek en de gezelligheid aan het water. Het evenement is vrij toegankelijk en gratis.

Wat maakt deze avond zo anders?
Op deze dag kan je alles volgen en zien wat er voor, tijdens en na een optreden allemaal gebeurt zoals opbouw, afbouw, soundcheck en stage wissel. En spreek met andere muziekmakers en liefhebbers over mzuek, gear met een lekker hapje eten en drankje.

Event lokatie: A LA PLANCHA / SAAM AAN DE MAAS

Dit jaar staan we bij Saam aan de Maas op het terras aan de Maaskade op het Noordereiland.
Hapje, drankje en gezelligheid.

Tevens hebben we een Opzoomer Mee terras waar je ongedwongen even kan zitten en genieten van de omgeving en muziek.

Emile 70

MUSIC™ LABEL NIGHT 2023
” MUSIC van en op het Noordereiland”

Maak kennis met de artiesten en muzikanten van het Rotterdamse MUSIC™, welke ook gevestigd is op het Noordereiland. Zo treden artiesten op van de diverse sublabels zoals New Jazz Adventure (jazz/world music), TheRoomRecordings (rock,pop),  REAL DUTCH MUSIC™ (Nederlandstalige muziek) en  DANCE MUSIC Records™ (dance/house).

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met muziek en muziekmakers.
www.musiclabelnight.com

MUSIC™ PROGRAMMA

  • MUSIC™ network coffee time met muzikanten, producenten, en mensen werkzaam in de musicbizz
  • Ibiza Noon  (ibiza lounge smoothjazz)
  • Frimangron  (Jazz/ North Sea Round Town)
  • Groove Impact Academy with guest drummers (live drums)
  • Gerardo (pop, dance)
  • Zita Duson (american songbook)Van piekeren (Nederland talige pop)
  • Marvin Dee  (americano/ sing songwriter)

Muziekprogramma is in samenwerking met North Sea Round Town. Speeltijden en bands onder voorbehoud. 

  

SPONSORS:
MUSIC™ / Vanmerloot Music Pros / North Sea Round Town / Vormdesign BV / Cultuur Concreet / Expeditie Noordereiland / DeltaPORT / Gemeente Rotterdam / Opzoomer Mee / Samen aan de Maas / Hendriks-IT , De Doelen Vrijwilligers, De Rotterdamse Uitdaging, Spar Matze en de vele vrijwilligers.

Photos: Caro Linares / MUSIC™


North Sea Round Town
op het Noordereiland
North Sea Round Town is hét jaarlijkse fringe festival van NN North Sea Jazz, dat met meer dan 350 concerten door Rotterdam trekt. Ontdek de beste jazz, soul, r&b, funk, impro, electronic, hip-hop en pop op 125 verschillende locaties in alle wijken van de stad. De 18e editie van North Sea Round Town is van 22 juni t/m 9 juli 2023. www.northsearoundtown.nl

Energiekeet Opzoomer Mee

OPZOOMER MEE : BESPAAR ENERGIE INFO & TIPS!
Van 14:00 tot 16:00 is er de Opzoomer Energie Keet. Hier kan je jezelf  gratis laten informeren hoe je energie kan besparen met een lekker bakkie koffie erbij. Dit allemaal mogelijk gemaakt door Opzoomer Mee

LOKATIE EVENT AAN DE MAAS in ROTTERDAM

IMG_6701

LIVE MUZIEK AAN HET WATER
Een nieuwe locatie op het Noordereiland; nu aan het water. Tijd voor een drankje , luisteren naar mooie diverse live bands. Maar ook een mogelijkheid om diverse producers, composers en muzikanten uit de regio en daarbuiten en de gewoon je buren te ontmoeten . Oftewel een hele middag vol met muziek.

A LA PLANCHA / SAMEN AAN DE MAAS
Maaskade Noordereiland
Maaskade 74A, 3071LL Rotterdam
De muziek en gezelligheid is buiten op het terras:fijn luisteren, netwerken en borrelen met mede muziek makers en liefhebbers.

Je kan er in elk geval nu al lekker eten op het mooiste eiland van Rotterdam; het Noordereiland.

192980696_4115998601812069_8414160388490012620_n

LOKATIE VAN HET EVENT

AAN DE MAAS

VERVOER +  PARKEREN

AUTO/BETAALT PARKEREN:
Parkeren bij parkeerautomaat of pak voordelig een scooter of leenfiets. Er wordt flink gecontroleerd, dus kans op een bon als je niet betaald.

OPENBAAR VERVOER
BUS
Er stopt een bus aan de kop van de Van der Takstraat / Maaskade

TREIN/ METRO:
– Centraal Station en dan metro of leen fiets/scooter de Willemsbrug of Erasmusbrug over
– Wilhelmina Plein en dan 15 min lopen
– Station Blaak en dan de Willemsbrug over lopen (15 min)

Rotterdamse Uitdaging

Rotterdamse Uitdaging

SPONSOR

Stichting Rotterdamse Uitdaging is DE Maatschappelijk Makelaar. In Rotterdam zijn veel uitdagingen: veel inwoners kampen met armoede, eenzaamheid of een slechte gezondheid. Veel stichtingen en verenigingen werken aan oplossingen, vaak ontbreekt het aan geld, materialen of kennis. Lokaal zijn veel ondernemers die goed willen doen. De Rotterdamse uitdaging koppelt de maatschappelijke stichtingen en verenigingen aan ondernemers: dat is een win-win-win situatie. Wij weten welke bedrijven hun kennis, materialen of medewerkers willen delen. Verenigingen en stichtingen zijn vooruit geholpen, bedrijven hun maatschappelijk betrokkenheid (SROI) en nieuwe verbindingen ontstaan tussen bedrijfsleven en de samenleving. Het leukste ondernemersnetwerk op het gebied van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Niet lullen maar poetsen!

© Powered by WolfThemes